Πασ Γιαννινα / 1 Aγ. ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0 - YouTube / Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη.

Πασ Γιαννινα / 1 Aγ. ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0 - YouTube / Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη.. Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να.

2000-01 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-4 το διαβατηριο του ...
2000-01 ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-4 το διαβατηριο του ... from i.ytimg.com
Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Στην λίμνη των ιωαννίνων μπορεί τα νερά να ΄χουν «παγώσει» αλλά η φημολογία έχει «ζεσταθεί» για τα καλά! Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook.

Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη.

Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9.

Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες».

50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - 2016 - YouTube
50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 - 2016 - YouTube from i.ytimg.com
Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό.

Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό.

Στην λίμνη των ιωαννίνων μπορεί τα νερά να ΄χουν «παγώσει» αλλά η φημολογία έχει «ζεσταθεί» για τα καλά! Μάχη των ζωσιμάδων, κυριάρχησε η λάσπη και η δυνατή βροχή, με τον άρη να. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει φέτος τους. Η μοναδική ομάδα της πόλης που προσπαθεί για την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ δείτε περισσότερα σχετικά με τη σελίδα πασ γιάννινα wbc στο facebook. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες».

Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ.

17η Αγ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0 - YouTube
17η Αγ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0 - YouTube from i.ytimg.com
Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον δικέφαλο και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον πασ γιάννινα θα ξεκαθαρίσει αύριο. Δείτε βίντεο με τις προκλήσεις των τούρκων στους έλληνες ψαράδες και το λιμενικό. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη.

Σ' έναν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο αγωνιστικό χώρο, ο παοκ μετά από μία σκληρή μάχη κόντρα στον πασ γιάννινα, πήρε τη νίκη που του επιτρέπει να.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Τα σενάρια για χρέη της παε, αλλά και για το μέλλον της, σχολίασε ο πασ γιάννινα με μια, σκληρή, ανακοίνωση, την οποία έβγαλε. Πρωταθλητές στη super league και ταυτόχρονα να χάσει στο περιστέρι ο οφη. Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της σούπερ λιγκ οπαπ. Εκτίει την ποινή του με πασ γιάννινα ο μπα. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, πασ γιάννινα και άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στους «ζωσιμάδες». Υπενθυμίζεται πως ο πασ γιάννινα ψάχνει ένα μικρό θαύμα. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της σημαντικής αναμέτρησης στο… Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στη λάρισα, ο πασ γιάννινα παρότι θα μπορούσε να ρισκάρει περισσότερο στο φινάλε, συμβιβάστηκε με την ισοπαλία χωρίς γκολ, που τον κράτησε 9. Θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα νικήσει φέτος τους. Με την αναμέτρηση του πασ γιάννινα με τον αρη ανοίγει η αυλαία του δευτεριάτικου (11/1, 17.15, novasports 2) προγράμματος για τη 16η αγωνιστική της super league. Σύμφωνα με δαύτη, όπως αναφέρει το sportime της κυριακής και η στήλη. Ισοφάριση για τον πασ γιάννινα στο 94' με γκολ του μαμπουλού από θέση οφσάιντ.

banner